3 gaveideer til fødselsdagspigen

Det kan være svært at finde den helt rigtige gave uanset hvem, man køber gave til. Mange vil dog mene, at det er endnu sværere, når det er en pige, man køber til. Det kan endda være svært at finde ikke bare den helt rigtige gave, men nogen som helst gave, der kan få hende til at smile selv den mindste smule. Hvis du har en søster eller datter, niece eller kusine, så har du jo nok haft nogle af de samme oplevelser, hvis du da ikke har været så heldig at være i familie med den ene procent af piger, der er nemme at købe gaver til. Det er ikke altid nemt at skulle gøre en lille pige glad på hendes fødselsdag, men med de tre gaver vi har fundet frem til, er der i det mindste en nogenlunde relativt høj chance for at du ser et rimelig forholdsvis stort smil på fødselsdagsbarnet.

Den første gave du bør overveje til den vanskelige pige er tøj, da du formentlig har lidt erfaring med at købe tøj til nogle mere voksne kvinder. Tøj til kvinder er selvfølgelig ikke helt det samme som tøj til piger, men det er nu en gang noget af det nærmeste, man kan komme på at få sig den rigtige erfaring i et noget mere sikkert miljø. Du føler måske, at tøj til kvinder er lige så svært at købe, og i så fald er det måske ikke nogen god ide at forsøge sig med tøj til piger. Du kan desuden ikke læne dig op ad de populære mærker såsom Second Female i lige så høj grad, da tøj til børn er et helt andet marked end tøj til voksne, hvor det til tider er helt andre mærker, der er populære.

En anden ting der ofte falder i god jord hos piger er dukker, men de sidste par årtier er det lige så stille gået fra at være den perfekte gave til noget, der kan anses for at være sexistisk, i hvert fald hvis du giver dukker til pigerne og actionfigurer eller dinosaurer til drengene. Hvis du ved, at fødselsdagspigen er glad for dukker, så er det dog alligevel et forholdsvis sikkert valg. I sidste ende er må du dog selv vurdere, om det også gælder i din situation.

Til sidst bør du overveje at give hende noget, hun kan være kreativ med, såsom Lego eller K’Nex. Det sidstnævnte er måske ikke så populært i Danmark som det førstnævnte, men alle der har ejet K’Nex ved, at det er noget alle børn elsker at lege med, hvis de da ikke er blevet afhængige af at se Baby Shark og Johny Johny, Yes Papa videoer på YouTube. Kreative ting er gode for børnenes udvikling, så på det punkt kan man i hvert fald ikke klage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *