Sådan gror du cannabis indendørs

Du bør nok lige undersøge, om det er lovligt at gro cannabis på det tidspunkt, du læser det her. Ellers må du nøjes med at gro hampeplanter med lav THC – hvis dét altså er lovligt. Der er og har været en lang række mindre intelligente lovgivninger omkring dyrkning, besiddelse, rygning og så videre af cannabis og andre hampeplanter. Det gælder både i Danmark og stort set alle andre lande rundt om på kloden, men mange steder er lovgivningen på området heldigvis ved at blive lempet, så det igen bliver muligt at gro både hampefrø til spisning og blade til stof og stoffer. Den her artikel er derfor rettet mod dem, der har lov til at gro cannabis som enten afgrøde eller andre sjove ting.

Mange er blevet taget i at gro cannabis udendørs, da billeder fra en satellit eller såmænd en drone eller helikopter nemt kan bruges til at identificere de planter, der bliver dyrket, med forholdsvis høj sikkerhed. Det er den oprindelige grund til at flere og flere skiftede til at dyrke cannabis indendørs, hvor det er langt sværere for myndighederne at få visuel adgang. Den teknologi der bliver brugt hedder på engelsk hydroponics, hvilket i bund og grund går ud på, at man gror planten uden jord.

For at gro planter uden jord skal man sikre en række ting. Nogle planter kan man gro i vand, mens andre også skal bruge lidt støtte til deres rødder. Cannabis hører til den første kategori, så det er heldigvis ikke så kompliceret. Når man først har sat det hele op er det faktisk nemmere end at passe en almindelig have, men før det kan lade sig gøre, er der nødvendigt, at man sætter sig ind i et par ting.

Det er vigtigt at surhedsgraden af vandet er helt rigtigt, hvilket man sikrer ved at justere næringsblandingen. Det er for eksempel hvis højt, hvis det har ph8, mens ph5 er for lavt for de fleste planter. Den bedste ph værdi har vist sig at være et sted mellem 6 og 6.5, hvor 6.25 er godt at sigte efter, hvis du ikke vil sikrer den absolut bedste ph, hvilket kræver en større investering i både penge og tid.

Du kan finde færdigblandede næringsblandinger til en lang række afgrøder, men af åbenlyse grunde er det ikke mange, der sælger en færdig blanding til cannabis. Du kan søge lidt rundt på nettet om, hvordan man blander sin egen. Noget andet du får brug for er vækstlys, også kaldet grolys eller plantelys, som er nødvendige, når planten ikke får sollys. Hvis du har mulighed for at placere planten et sted, hvor den stadig kan få sollys selv om den er indenfor, så er det selvfølgelig også godt – så længe den får nok og ikke for meget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *